Raamstickers

Raamstickers zijn zo populair omdat ze goed zichtbaar zijn voor voorbijgaand verkeer en wandelend publiek. Print-All heeft veel ervaring met de productie en het aanbrengen van raamstickers middels diverse technieken en een groot scala aan materialen.

 

Print-all heeft twee soorten raamstickers elk met hun eigen eigenschappen:

 

Full-colour raamstickers voor aanbrengen op  buitenzijde

Full-colour raamstickers worden geprint op wit vinyl zodat de kleuren volledig tot haar recht komen. De hoeken van de sticker zijn recht en de sticker wordt aan de buitenkant van het glas aangebracht.

 

Voor groot formaat stickers raden wij het gebruik van 'Easy Apply' sticker vinyl aan. Dit stickermateriaal is iets makkelijker aan te brengen dan vinyl met direct zware hechting omdat er luchtvakjes aan de achterkant van de sticker zitten. Als u geen ervaring heeft met het plakken van grootformaat stickers staan wij u hierin graag bij.

 

Indien u de stickers langer dan een jaar op de buitenkant van uw raam laat zitten raden wij u aan de sticker door ons te laten voorzien van een transparante laminaatlaag met extra UV-bescherming.

One-colour raamsticker voor aanbrengen op binnen of buitenzijde

Het is ook mogelijk om teksten uit te snijden. Het aanbrengen hiervan vergt meer precisie. De belettering wordt uit éénkleurig vinyl gesneden.  Doordat het eenkleurig vinyl ook in spiegelbeeld kan worden uitgesneden is bevestiging aan de binnenkant van het raam of glas mogelijk. Belettering aan de binnenkant van het glas is minder vatbaar voor beschadiging van buiten.

Specialiteiten:

Raamstickers

Keuringsstickers

Autostickers

Posters foto’s

Techniek:

Latex print

Print-All

KvK-nummer: 67305229        BTW-nummer: NL002493831B36

Tel: +31613876028

info@print-all.nl