Printtechniek

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om printen op grootformaat materiaal. Bij Print-All maken we gebruik van een latex printer. Deze printer werkt vergelijkbaar aan uw ink-jet printer thuis: alleen in veel groter formaat en van professionele kwaliteit. Latex kan op veel materialen geprint worden: van vinylstickers tot aan (foto)papier, canvas en behang.

 

Waarom gebruiken wij een Latex printer?

Latex heeft veel grote voordelen. Zo zijn de kleuren intens en realistisch en is de beeldkwaliteit haarscherp. U krijgt dus altijd de hoogste kwaliteit printwerk! Daarnaast kan geprint worden op een zeer grote diversiteit aan materialen en is het printwerk direct gebruiksklaar en krasbestendig. Tenslotte kiezen wij voor latex inkt op waterbasis omdat het vriendelijk is voor mens en milieu: het printwerk kan daardoor volkomen veilig binnen (en buiten) gebruikt worden.

 

Toepassingen latex prints

Groot formaat full color prints worden commercieel veelvuldig gebruikt: denk aan stickers op winkelramen bij kortingsacties of als aankleding, een eigen logo op auto’s of andere vervoersmiddelen, grote (actie)posters of banners en op-maat muurdecoratie in de winkel.

 

Specialiteiten:

Raamstickers

Keuringsstickers

Autostickers

Posters foto’s

Techniek:

Solvent print

Print-All

KvK-nummer: 67305229        BTW-nummer: NL002493831B36

Tel: +31613876028

info@print-all.nl